АГРОБІЗНЕС І ЗЕМЕЛЬНІ РЕСУРСИ : Словник-довідник - Сухий, Петро Олексійович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023.280 с., 2023)
Пропонований увазі читача словник-довідник «Агробізнес та земельні ресурси» містить визначення і тлумачення понад 1000 термінів і понять зі сфери агробізнесу, земельних ресурсів, землевпорядкування, земельного права, географічних аспектів регіонального розвитку, аграрного менеджменту та підприємницької діяльності. Основна мета видання – ознайомити студентів та фахівців у сфері агробізнесу та земельних відносин з основними поняттями й термінами, які вживаються в монографічній, енциклопедичній літературі, законодавчих актах і відповідають рівню вищої школи.
Keywords: Агробізнес, земельні ресурси, сільськогосподарське землекористування