Аналіз екологічного стану навколишнього середовища Чернівецької області (кінець ХХ – початок ХХІ століття) - Червоняк, Юрій Олександрович (My University, 2024)
Розглянуто динаміку змін обсягів та джерела надходження основних забруднюючих речовин атмосферного повітря у Чернівецькій області; досліджено стан утворення та напрями поводження з відходами на території даного регіону; проаналізовано особливості розподілу витрат, пов’язаних з охороною довкілля.
Keywords: Чернівецька область; полютанти; повітряне середовище; відходи; витрати на охорону довкілля