Технічна мікробіологія - Vasina, Liliia; Чебан, Лариса (My University, 2020)
У виданні подано короткі відомості про особливості організації мікроорганізмів, процеси їх життєдіяльності, біологічну роль та участь у різноманітних технологіях отримання харчових продуктів. Представлено методики проведення лабораторних робіт, які охоплюють техніку культивування мікроорганізмів, дослідження їх будови та процесів життєдіяльності, приготування нативних та фіксованих препаратів та відображено поля для оформлення результатів проведених експериментів.
Keywords: мікроорганізми, бактерії, дріжджі, структура, біологічна активність