МІЖНАРОДНИЙ ТУРИЗМ: МЕТОДИКА І МАТЕРІАЛИ СТАТИСТИЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ - Король, Олександр Дмитрович; Скутар, Тетяна Дмитрівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
У виданні викладені питання статистики міжнародного туризму, зокрема методи збору й обробки статистичної інформації, а також надано багатий фактичний матеріал щодо кількісних показників міжнародного туризму в розрізі туристичних регіонів та країн світу. Для фахівців, викладачів і студентів, що спеціалізуються в галузі туризму.
Навчальний посібник
Keywords: міжнародний туризм; статистика міжнародного туризму; статистика туристських потоків; прибуття; туристичні доходи; вибуття; туристські витрати