Україна й родина в поетичному вимірі Богдана Мельничука - Меленчук, Ольга Василівна (My University, 2022)
У пропонованому матеріалі подано рецензію на поетичну збірку Б.Мельничука "Не продається отча хата", в якій акцентовано на трьох основних розділах: "А в нас - Майдани", "Родинне коло", "З перекладацького записника".
Keywords: талант; поезія; Україна; мова; родина; переклад; ліричний герой; настрій; праця; літературний