Підроблення підпису за допомогою технічних прийомів: сучасні способи та проблеми - Stratii, Oleksii (Технодрук, 2021)
Підпис – це посвідчувальний знак визначеної особи, його наносять на документ для надання йому юридичної сили, посвідчення фактів тощо. Попри те, що в Україні все більш активно переходять до електронного документообігу, чимало державних установ та організацій все ще використовують паперові документи. Тому існує високий ризик підробки підпису в офіційних документах.
Keywords: криміналістика,підроблення підпису, експертиза