Особливості реалізації механізму страхування відповідальності в сфері космічної діяльності - Nykyforak, Volodymyr; Никифорак, Володимир Михайлович (Чернівецький національний університет. Видавництво "Рута"., 2003)
In the article are opened essence, applicability and features of realization of liability insurance in space activity sphere with allowance for norms of national legislation and international documents.
Keywords: страхування; договір страхування цивільно-правової відповідальності; космічна діяльність