Право в публічному управлінні: матеріали для семінарських занять - Molochko, Pavlo; Yuriychuk, Yevhenia; Antoniuk, Dmytro (Технодрук, 2025)
Навчальний посібник розроблений на основі навчального плану факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича і призначений для студентів денної та заочної форм навчання освітньо-професійної програми Державна служба другого, магістерського рівня освіти зі спеціальності D4 Публічне управління та адміністрування, галузі знань D Бізнес, адміністрування та право. У посібнику подані тематика семінарських занять, джерела, рекомендовані для опрацювання, глосарій, тестові завдання, практичні завдання, індивідуальні завдання, тематика рефератів, питання для самоконтролю.
Keywords: публічне управління; право; навчальний посібник; державна служба