Феномен Окуневських. - Skoreyko, Hanna (Букрек, 2022)
В історії України родина Окуневських займає одне із найвизначніших місць. Яскравих діячів культури, суспільного життя, політики знаємо чимало, але цей рід унікальний, бо дав кілька поколінь лікарів, які служили своїй професії та своєму народові у найскладніших умовах.