Ковалець Т. Німецькі війська на Півдні України у 1918 – на початку 1919 рр.: війна, мир, допомога, окупація (на прикладі 415-го піхотного полку Саксонської армії). - Kovalets, Taras (My University, 2024)
Ковалець Т. Німецькі війська на Півдні України у 1918 – на початку 1919 рр.: війна, мир, допомога, окупація (на прикладі 415-го піхотного полку Саксонської армії). Молодіжна наука заради миру та розвитку : зб. матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (12-14 грудня 2024 року, м. Чернівці). Чернівці : Чернівец. нац. ун-т. ім. Ю. Федьковича, 2024. С. 228-232. ISBN 978-966-423-938-4.