Маркетингова концепція адаптивного просування міського продукту з урахуванням соціальних та культурних особливостей території - Гавриш, Ірина Іванівна; Буднікевич, Ірина Михайлівна; Клипач, Андрій Ярославович (Науковий вісник Чернівецького національного університету: Збірник наук. праць., 2016)
Обгрунтовано пріоритет молодіжних сегментів при розробці міських стратегій. Розглянуто концепцію "Місто, дружнє до студентів" як приклад розробки адресного міського продукту. Зроблено актент на необхідності активізації творчої та культурної складавоїміських молодіжних програм за рахунок підвищення якості та удосконалення змісту освіти у галузі мистецтва, культури, інновацій. Презентовані результати маркетингового дослідження "Оцінкакреативного потенціалу міста Чернівці".
Keywords: маркетинг міста, маркетингові концепції,маркетингове середовище, адаптивність, міський продукт, стратегії міського розвитку,просування