Розробка корпоративної системи взаємодії викладачів та студентів факультету математики та інформатики - Сучеван, Микола (My University, 2020)
Магістерська робота присвячена розробці мобільного додатку на платформі Xamarin. Додаток призначений для легкої взаємодії студентів та викладачів факультету математики та інформатики.