Фінансові аспекти розвитку глобальної економіки: виклики та перспективи - (:unkn) unknown (Київський національний університет імені Тараса Шевченка. Навчально-науковий інститут міжнародних відносин., 2024)
У Збірнику розглянуто актуальні питання розвитку сучасних міжнародних відносин, міжнародного права та міжнародних економічних відносин. Розраховано на викладачів, наукових співробітників, аспірантів та студентів.