ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ЗАСОБІВ У ФІЗИЧНОМУ ВИХОВАННІ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕД ВИЩОЇ ОСВІТИ - Філіпчук, Анна (My University, 2024)
У дослідженні висувається гіпотеза, що використання вправ Пілатеса в заняттях з фізичного виховання підвищить зацікавленість студентів до регулярних занять, а також покращить їх фізичну працездатність та підготовленість. Метою роботи є вдосконалення фізичного виховання студентів закладів фахової передвищої освіти за допомогою методики Пілатес. Для цього було проведено аналіз літератури, вивчення фізичної працездатності студентів Чернівецького політехнічного коледжу, а також обґрунтовано доцільність застосування цієї методики. Практичне значення дослідження полягає у можливості впровадження системи Пілатеса для покращення фізичної підготовленості студентів.
Keywords: система Пілатес, фізичне виховання, фізична працездатність, фізична підготовленість, здоров'я.