Криміналістична тактика: навч.-метод. посібник - Попович, Мирослав (Чернівці: Чернівецький нац. ун-. ім. Ю. Федьковича, 2025)
У сфері юридичної освіти важливе місце займає «Криміналістика», оскільки знання та вміння, які здобувачі вищої освіти отримують під час його вивчення, є невід’ємними складовими їх загальної компетентності. Особливість даної дисципліни полягає, зокрема, у прикладному спрямуванні набутих здобувачами вищої освіти знань та вмінь користуватися новітніми техніко-криміналістичними засобами, методами збирання й дослідження доказів на етапі досудового розслідування. Практичні та тестові завдання, а також численні приклади з практики допоможуть краще зрозуміти теоретичний матеріал і його застосування в реальних умовах. Розвиток у здобувачів вищої освіти мислення та вміння застосовувати набуті знання в різноманітних слідчо-криміналістичних ситуаціях, здатність оформити кримінальне правопорушення відповідно до вимог КПК України - одне з основних завдань навчальної дисципліни «Криміналістика».
Keywords: криміналістика; кримінально-процесуальне право; тактика розслідування