Взаємодія логопеда з родиною у процесі корекції мовленнєвих порушень у дітей - Постевка, Кристина Вікторівна (Чернівецький нац. ун-т імені Юрія Федьковича, 2025)
У кваліфікаційній роботі всебічно охарактеризовано психолого- педагогічні особливості дітей з мовленнєвими порушеннями, розкрито причини та специфіку їх виникнення. Досліджено сучасні підходи та ефективні методи логопедичної допомоги. Особливу увагу приділено аналізу значення співпраці логопеда з родиною як важливої умови успішної корекційної роботи. Проведено дослідження рівня цієї взаємодії, виявлено основні труднощі та розроблено рекомендації щодо її оптимізації.
Keywords: логопедичний супровід; діти з порушеннями мовлення; корекція мовленнєвих порушень; логопедична взаємодія