Драматургічне мистецтво у творчості екзистенціалістів: світоглядний ґрунт та соціальна дієвість - Горобець, Ігор Юрійович (My University, 2023)
Робота включає три розділи, в яких аналізуються зв'язки між екзистенціалізмом та художньою свідомістю, драматургічні контексти творчості Ж.-П. Сартра, А. Камю, Г. Марселя, а також вплив драматургії екзистенціалізму на сценічне та кінематографічне вираження. Робота розкриває особливості екзистенціалістської драматургії, їх соціокультурну значущість та роль у сучасному контексті.
Keywords: екзистенціалізм, драматургія, художня свідомість, сценічне мистецтво, кінематографія