Методичні рекомендації до написання магістерських робіт для студентів галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» - Yakymova, Larysa; Kuz, Vasyl; Попова, Валентина; Кудлаєва, Наталія; Гангал, Людмила (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2018)
Методичні рекомендації містять загально-наукові, конкретнозмістові та технічні вимоги до написання магістерської роботи, етапи її виконання, типові помилки при написанні, вимоги до структури роботи, визначають особливості перевірки магістерської роботи на плагіат, рецензування та написання відгуку науковим керівником, подають наочні зразки окремих структурних елементів магістерської роботи. Для студентів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» галузі знань 07 «Управління та адміністрування».
Keywords: магістерська робота, вимоги, структура, плагіат, захист