Комунікативні стратегії учасників американського ТВ шоу The Tonight Show за період 2024-2025 рр. - Нікітін, Марина Марчелівна (My University, 2025)
У магістерській роботі розглянуто комунікативні стратегії учасників американського ТВ шоу “The Tonight Show” за період 2024-2025 рр. Об’єктом дослідження є комунікативні стратегії учасників американського ТВ шоу. Предметом дослідження є особливості реалізації комунікативних стратегій в телевізійному дискурсі на основі американського ТВ шоу “The Tonight Show” за період 2024-2025 рр. Мета магістерської роботи полягає у вивченні особливостей використання комунікативних стратегій учасниками американського ТВ шоу “The Tonight Show” за період 2024-2025 рр. Для досягнення поставленої мети було проаналізовано відеозаписи програми “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” за період 2024-2025 рр., зокрема інтерв’ю, які набрали найбільше переглядів на платформі YouTube.
Keywords: дискурс, комунікативні стратегії, комунікативні тактики, медіадискурс, “The Tonight Show”