Міжнародний бізнес. Опорний конспект лекцій - Михайлина, Діана Георгіївна; Саєнко, Олександр Сергійович (Чернівецький національний університет, 2018)
Видання містить зміст, вступну частину, лекційний матеріал згідно з затвердженим тематичним планом, глосарій за темами, перелік літературних джерел, рекомендованих при вивченні курсу “Міжнародний бізнес / International Business”. Орієнтовано на студентів, що вивчають англійську мову. Наданий матеріал доцільний для паралельного вивчення курсу англійською та українською мовами. Для студентів економічного факультету.
Keywords: Міжнародний бізнес