ДІЯЛЬНІСТЬ "КРИЗОВОЇ КІМНАТИ" В СИСТЕМІ СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ОСІБ, ЯКІ ПОСТРАЖДАЛИ ВІД ДОМАШНЬОГО НАСИЛЬСТВА - Чобан, Віталіна Анатоліївна (My University, 2025)
Чобан В.А. Діяльність «кризової кімнати» в системі соціальної підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства. Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 231 Соціальна робота. Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, м.Чернівці, 2025. Дослідження присвячене аналізу процесу соціальної підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства, в умовах Кризової кімнати» на прикладі Чернівецького міського центру соціальних служб. Мета — теоретично обґрунтувати особливості організації безпечного простору для надання допомоги постраждалим. Застосовано методи аналізу, синтезу, індукції, дедукції, структурно-функціональний підхід. Практичне значення полягає в удосконаленні підтримки через кризові кімнати та взаємодії з поліцією, медзакладами, мобільними бригадами.
Keywords: домашнє насильство; соціальна підтримка; "кризова кімната"; спеціалізована служба; перенаправлення