Практикум з сучасного німецького правопису - Кійко, Юрій; Кійко, Світлана; Кудрявцева, Олена (ЧНУ, 2020)
Навчальний посібник містить правила з правопису сучасної німецької мови та вправи на їх закріплення. Практикум розрахований для студентів, які вивчають німецьку мову як спеціальність, а також для тих, хто вивчає її як другу або третю іноземну мову.
Keywords: правопис; німецька мова