Стандартизація в інженерії програмного забезпечення - Добровольський, Юрій Георгійович (ЧНУ ім. Ю.Федьковича, 2022)
Навчальний посібник з дисципліни “Стандартизація в інженерії програмного забезпечення” призначений для формування у студентів знань, вмінь та навичок з системи стандартів, які регламентують сучасний рівень розробки програмного забезпечення та програмної документації, які будуть корисними при проведенні власних розробок при підготовці магістерської роботи, а також при подальших роботах для створення сучасних інформаційних систем у галузі знань 12 «Інформаційні технології». Навчальний посібник призначений для підготовки фахівців другого (магістерського) рівня за спеціальностями 121 - Програмна інженерія, 122 - Комп'ютерні науки, 123 - Комп’ютерна інженерія та інших напрямків інформаційних технологій.
Keywords: Стандартизація, програмне забезпечення, програмна документація, програмна інженерія