Кіфірюк Х. Роль козацтва у засуванні Запорізької Січі (XV- друга половина XVI ст.): дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023. - Кіфірюк, Х. (My University, 2023)
Кіфірюк Х. Роль козацтва у засуванні Запорізької Січі (XV- друга половина XVI ст.): дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023.