Розвиток міжнародного туризму в Україні в умовах пандемії та воєнного стану. - Сирота, Анастасія Сергіівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Дослідження особливостей та тенденцій розвитку міжнародного туризму в Україні у критичних ситуаціях зараз дуже актуальна тема. У бакалаврській роботі досліджено розвиток туризму під час пандемії та воєнного стану. Проаналізовано наслідки у сфері туризму спричинені несприятливими ситуаціями. Висвітлені новітні напрямки розвитку туристичного бізнесу в Україні та світі з врахуванням кризових факторів та визначено стратегічні перспективи відновлення економічного потенціалу суб’єктів індустрії гостинності та туризму в Україні в умовах сьогодення.
Keywords: міжнародний туризм, сфера туризму, індустрія туризму.