Цифрові освітні технології у розвитку людського капіталу сталого аграрного підприємництва - Паламарюк, Тетяна (ОДЕСЬКИЙ НАЦЮНАЛЬНИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ, 2025)
Цифрові освітні технології поступово стають ключовим елементом оновлення людського капіталу аграрного підприємництва. Їх впровадження забезпечує доступність знань, оперативне оновлення компетенцій та персоналізований підхід до навчання, що особливо важливо в умовах динамічного розвитку цифрових інструментів у аграрному секторі.
Матеріали чотирнадцятої міжнар. наук.-практ. конф., 12 вересня 2025 р. Одеса: ОНЕУ
Keywords: Цифрові освітні технології; розвиток людського капіталу; стале аграрне підприємництво