Природно-антропогенні об’єкти Північно-Бессарабського Придністер’я : путівник наукової екскурсії конференції «Від географії до географічного українознавства: eволюція освітньо-наукових ідей та пошуків (до 140-річчя започаткування географії у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича»,12-13 жовтня 2016 р.) - Рідуш, Б.Т.; Дутчак, М.В.; Холявчук, Д.І. (Технодрук, 2016)
У путівнику описаний маршрут наукової географічної екскурсії Північно-Бессарабським Придністер’ям. Розглядаються природні та антропогенні об'єкти, що репрезентують геологічні, палеогеографічні, геоморфологічні, кліматичні та ландшафтні особливості регіону. Наголошується на актуальних і перспективних проблемах природничих досліджень об'єктного регіону. Для фахівців у галузі географічних і суміжних наук. Може бути використаний як методичний посібник для навчальних польових практик.
Keywords: Middle Dniester area; landscape; geological sites