Механізми соціальних взаємовідносин держави і неприбуткових організацій - Пентелейчук, Георгій, Васильович (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота присвячена сфері надання соціальних послуг в різних країнах заснованій на використанні та розвитку всіх форм власності і такій, що складається з державного та недержавного секторів. До недержавної соціальної сфери відносяться окрім соціальних також громадські, благодійні, релігійні організації та фізичні особи, діяльність яких пов’язана з наданням соціальних послуг. Управління сектором здійснюється в порядку, визначеному законодавством та відповідними статутами.
Keywords: соціальна робота; соціальне забезпечення; Неприбуткові організації; Виробництво соціальних послуг