ПРАВОВІ ВИКЛИКИ СУЧАСНОСТІ: ВПЛИВ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НА ПРИВАТНОПРАВОВІ І ПУБЛІЧНО-ПРАВОВІ ВІДНОСИНИ - (:unkn) unknown (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
До збірника увійшли матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції «Правові виклики сучасності: вплив інформаційних технологій на приватноправові і публічно-правові відносини» (Чернівці, 24 листопада 2023 року). Редколегія не несе відповідальності за науковий зміст і виклад матеріалу, що подано у рукописах. Для науковців, аспірантів та студентів.
Keywords: цифрові технології; правове регулювання; гарантії трудових прав; штучний інтелект; правовий режим; міжнародні стандарти; соціальний діалог; наймана праця; інформаційні ресурси; інформаційний простір; захист приватних прав; нестандартна зайнятість