Фізико-хімічні технології у перетворювачах енергії - Кобилянський, Роман, Романович (Електронне видання, 2024)
У посібнику викладено теоретичну основу використання фізико-хімічних технологій у перетворювачах енергії з детальним описом процесів, що використовуються при створенні термоелектричних пристроїв. Окрім вивчення хімічної взаємодії, тепломасообмінних процесів, електрохімії та каталізу, розглядаються методи обробки металів, захисту їх від корозії та створення термоелектричних модулів. Для студентів та аспірантів фізичних факультетів.
Keywords: Фізико-хімічні технології, перетворювач енергії, термоелектричний перетворювач, термоелектричний модуль, хімічна взаємодія, тепломасообмінні процеси, електрохімія та каталіз, методи обробки металів