Множинність (плюралізм) визначень загальних принципів сучасного міжнародного права - Задорожна, Світлана (Наше право, 2015)
В данной статье исследуется современная доктрина международного права о понятии принципов международного права, характерные черты принципов международного права, анализируются виды принципов современного международного права
Keywords: міжнародне право, теорія міжнародного права, загальні принципи міжнародного права, характерні ознаки принципів міжнародного права, класифікація ознак принципів міжнародного права, види принципів міжнародного права.