УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ПІДПРИЄМСТВА В УМОВАХ ЦИФРОВОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ БІЗНЕСУ - Терлецька, Юлія (My University, 2023)
У статті розглядаються проблеми управління розвитком підприємства в умовах цифрової трансформації бізнесу. Розкрито зміст процесу діджиталізації як домінуючого чинника розвитку сучасного бізнесу. Досліджено специфічні особливості розвитку підприємства. Встановлено, що цифрова трансформація бізнесу є новою реальністю, яка потребує від бізнесу радикального перегляду бізнес-процесів та підходів до роботи з клієнтами. Обґрунтовано необхідність оптимізації стратегії розвитку суб’єкта господарювання, а також запропоновано шляхи удосконалення управління розвитком підприємства та його потенціалом в умовах діджиталізації економіки. Сформульовано пріоритетні напрями цифрової трансформації підприємства у сучасних умовах.
MANAGEMENT OF THE DEVELOPMENT OF THE ENTERPRISE IN THE CONDITIONS OF DIGITAL BUSINESS TRANSFORMATION
Keywords: процес розвитку товаровиробника, управління потенціалом розвитку, цифровізація бізнесу, діджитал-трансформація розвитку, пріоритети цифрової трансформації підприємства.