Сучасні інструменти контролінгу витрат в умовах обмеженості ресурсів - Корбутяк, Аліна Георгіївна; Сокровольська, Наталія Ярославівна (My University, 2022)
Стаття присвячена особливостям впровадження на вітчизняних підприємствах сучасних інструментів контролінгу витрат в умовах обмеженості ресурсів. Охарактеризовано витрати за окремими класифікаційними ознаками та обґрунтовано необхідність контролінгу витрат за мінливих умов господарювання. Здійснено прогноз результатів роботи вітчизняного підприємств на основі алгоритму експоненційного згладжування.
Економіка та суспільство