Програмування. Частина 2. Навчальний посібник - Івасюк, Галина; Фратавчан, Тоня; Івасюк, Роман (My University, 2025)
Посібник містить теоретичний матеріал, приклади розв’язування типових завдань, підбір завдань для практичних занять з програмування. Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 122 «Комп’ютені науки» та 124 «Системний аналіз» та інших спеціальностей з подібною програмою вивчення дисциплін
Keywords: мова С, вказівники, функції користувача, робота з файлами, методи сортування