Нафтові промисли в Галичині: метаморфози модернізації - Мерещук, Ольга (My University, 2022)
Мерещук О. Нафтові промисли в Галичині: метаморфози модернізації: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2022.