КУЛЬТУРА ФАХОВОГО МОВЛЕННЯ ВЧИТЕЛЯ - Мафтин, Лариса Василівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
Видання містить завдання для перевірки начальних досягнень студентів, рівня засвоєння отриманих знань, самостійної роботи з навчальної дисципліни «Культура фахового мовлення вчителя». Для студентів педагогічних закладів вищої освіти.
Keywords: мова; літературна мова; професійне мовлення; культура мовлення; фахове мовлення вчителя; форми реалізації мовлення; мовні норми; мовна майстерність; мовленнєвий етикет; техніка мовлення; педагогічна майстерність; педагогічне спілкування; комунікативні ознаки культури мовлення; вербальні та невербальні засоби спілкування; формування культури професійного мовлення