НАСКРІЗНА ПРОГРАМА ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ - (:unkn) unknown (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Подано рекомендації та методичні вказівки щодо виконання практики, метою якої є формування у майбутнього фахівця професійних практичних знань і навичок, необхідних для подальшої роботи. Рекомендовано для студентів галузі знань 06 Журналістика денної та заочної форм навчання.
Keywords: журналістика; соціальні комунікації; практична підготовка студентів; виробнича практика; асистентська практика