Нечітка логіка: основи та застосування. Частина 1: навчальний посiбник. - Пасічник, Галина Савеліївна (Чернiвцi: Золотi литаври, 2024. – 116 c., 2024)
Посiбник мiстить методичнi рекомендацiї до виконання завдань та набори вавдань лабораторних робiт з змiстовного модуля “Нечiткi множини” курсу “Нечiтка логiка в iнтелектуальних системах”. Для студентiв напрямкiв пiдготовки “комп’ютерниi науки”, “системний аналiз”
Нечітка логіка
Keywords: Нечітка логіка