Корпоративне право - Vakariuk, Liudmyla (м. Чернівці, 2024)
Навчальний посібник підготовлений та розроблений відповідно до робочої програми навчального курсу дисципліни «Корпоративне право» для спеціальності 081 «Право» та є завершеним навчальним виданням, необхідним і достатнім для повного вивчення курсу. Для проведення практичних занять з студентами юридичних факультетів зі дисципліни «Корпоративне право».
Keywords: корпоративне право; корпоративні відносини