Перетворення Абеля-Пуассона формальних рядiв Ермiта та його властивостi - Городецький, Василь; Мартинюк, Сергій (My University, 2023)
Матерiали мiжнародної наукової конференцiї, присвяченої 55-рiччю факультету математики та iнформатики, 28–30 вересня 2023 р.
Keywords: Матерiали мiжнародної наукової конференцiї, присвяченої 55-рiччю факультету математики та iнформатики, 28–30 вересня 2023 р.