Європейські економічні комунікації. Тестові та ситуаційні завдання: методичні рекомендації - Marchenko, Tetyana (Чернівці: Чернівецький нац. ун-т, 2021)
Видання містить методичні рекомендації до вивчення дисципліни “Європейські економічні комунікації”, зміст і структуру тем курсу, форми самостійної роботи, а також тестові та ситуаційні завдання, питання для самоконтролю й обговорення. Для студентів спеціальності “Міжнародні економічні відносини”.
European economic communications. Test and situational tasks: methodical recommendations
Keywords: європейська інтеграція; європейські комунікації; інформаційне суспільство; європейська інформаційна безпека; інформаційна індустрія; інформатизація