Узагальнення теореми Серпінського про однозначну визначеність нарізно неперервної функції - Карлова, Олена Олексіївна; Михайлюк, Володимир Васильович (Чернівецький національний університет, 2021)
Одержано новi узагальнення теореми Серпiнського про однозначну визначенiсть нарiзно неперервної функцiї на добутку своїми значеннями на довiльнiй всюди щiльнiй множинi.
A generalization of Sierpiński of unique determinig of a separately continuous function
Немає
Keywords: нарізно неперервна функція, ледь неперервна функція, теорема Серпінського