Методологічні аспекти організації педагогічної практики магістрантів спеціальності 014.09-СО_Інформатика - Litovchenko, Vladyslav (My University, 2022)
Розглянуто актуальні питання організації та проведення педагогічної практики студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 014.09 Середня освіта (Інформатика). При цьому, сормульовано мету, зміст, основні завдання практики та запропоновано оптимальну програму її проходження