Судова справа про неузгодженість норм законів України щодо визначення категорій осіб, що підлягають обов’язковому та добровільному страхуванню - Ostafiichuk, Liudmyla (Яворський С. Н., 2019)
В доповіді на прикладі судової справи доведено, що ст. 22 Конституції України має основоположне значення для формування судової практики в справах щодо подолання неузгодженостей законодавчих актів та аргументації судових рішень
Keywords: судова аргументація; соціальний захист