Менеджмент і адміністрування: підручник для бакалаврів - Терлецька, Наталія; Терлецька, Юлія; Грунтковський, Володимир; Поченчук, Галина; Запухляк, Володимир; Кравець, Вячеслав Іванович; Сторощук, Богдан; Антохов, Андрій; Клевчік, Леонід; Заволічна, Тетяна (My University, 2022)
Підручник складається з таких частин: «Менеджмент», «Теорія організацій», «Операційний менеджмент», «Державне та регіональне управління», «Управління персоналом», «Адміністративний менеджмент», «Розробка та прийняття управлінських рішень», «Управління інноваціями», «Інформаційний менеджмент», «Лідерство і командна робота». Мета підручника – формування у здобувачів освіти комплексної системи знань і вмінь в сфері менеджменту, які сприятимуть високій продуктивності професійної діяльності. Для студентів, викладачів, працівників підприємств різних видів діяльності та форм власності, а також для всіх бажаючих, хто цікавиться питаннями теорії та практики менеджменту.
Автори: к.е.н., доцент Терлецька Н.М (розділи 1, 2) к.е.н., доцент Терлецька Ю.О. (розділи 1, 2, 8) к.е.н., асистент Грунтковський В.Ю. (розділ 3); д.е.н., доцент Поченчук Г.М. (передмова, розділ 4); к.е.н., доцент Запухляк В.М. (розділ 5); к.е.н., доцент Кравець В.І. (розділ 6); к.е.н., доцент Сторощук Б.Д. (розділ 7); д.е.н., проф. Антохов А.А. (розділ 8); к.е.н., асистент Клевчік Л.Л. (розділ 9); к.е.н., доцент Заволічна Т.Р. (розділ 10).
Keywords: менеджмент; теорія організації; операційний менеджмент; державне та регіональне управління; управління персоналом; адміністративний менеджмент; розробка та прийняття управлінських рішень; управління інноваціями; інформаційний менеджмент; лідерство та командна робота