Лірика та поезія в прозі Омеляна Лупула та їх вивчення в ЗЗСО - Чімбру, Марина Семенівна (My University, 2023)
У дипломній роботі здійснена комплексна розвідка лірики та поезій в прозі Омеляна Лупула та особливостей їх стильового вираження. Запропоновано методику викладання творчості письменника в ЗЗСО. Розроблено уроки літератури рідного краю та виховний захід для ознайомлення учнів з життям та творчістю О. Лупула. За матеріалами дослідження зроблено висновки.
Keywords: література; поезія; поезія в прозі; аналіз; методика