Народовський рух на Буковині у 2 пол. ХІХ – на початку ХХ ст. - Бурбела, Є. (My University, 2022)
Бурбела Є. Народовський рух на Буковині у 2 пол. ХІХ – на початку ХХ ст.: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2022.