Вплив процесу роззброєння на розвиток міжнародних відносин ХХ-ХХІ століття - Драшкаба, Аліна Петрівна (ЧНУ, 2021)
This master's thesis is presented for defense in the specialty "International Relations" at the Yuri Fedkovych National University of Chernivtsi.
Магістерська робота
Keywords: Міжнародні відносини, процес роззброєння