"Технологія інклюзивного навчання у початковій школі" в системі формування інклюзивної компетентності майбутнього педагога - Гордійчук, Оксана (My University, 2021)
У статті розглянуто технологію інклюзивного навчання у початковій школі в системі формування інклюзивної компетентності майбутнього педагога.
Keywords: інклюзія; інклюзивна компетентність; інклюзивна компетентність педагога