Освітня дільність Лесі Українки - Величко, Ольга; Найдиш, Тетяна Іванівна (My University, 2021)
У статті розкрито освітню діяльність та педагогічні погляди легендарної поетеси Лесі Українки.
Keywords: освітня діяльність